Amstetten Bedroom Punk - Tafelspitz (2014)

ugye milyen semmilyen év volt 2013 Amstetten Bedroom Punk lemez nélkül?? tessék, rajtunk nem múlik - 2014 ennyivel már biztosan rokibb lesz! le a Habsburg családdal és fel a marhahússal!

Transnacional Sessión con Dave Rata (2012)

és Te mikor néztél rá legutoljára egy méltatlanul hanyagolt kedvenc zenekarodra, akikről nem szoktak beszámolni az újságok, nem jelentetett meg egy ideje semmit és te sem kerestél rá a neten már körülbelül egy éve?

Amebix - Who’s the enemy full EP 1982

ez is jobb, mint a Killing joke

hétvégén Grazban a Vlasta Popic-csal játszottunk és hát elég királyak voltak - emlékeztek még talán, hogy márciusban lett volna a Filterben is bulijuk, de akkora mocskos hóvihar volt, hogy többórás fagyban álldogálás után visszafordultak, a buli meg elmaradt.

http://www.mojarijeka.hr/repository/images/_variations/4/8/48878292673ba8df8b57b530a811e5bf_gallery_l.jpg

szóval ilyen király számokat tolnak és hétfő este van, nektek pedig semmi dolgotok, nézzetek le, meg reblog!

Klaus Mitffoch - Smielej (1983)

erre a helyre írtam az előbb kicsit bővebben, hogy mi a bajom, de úgy tűnik ez a másoknak adott jótanácsom is visszaszállt rám - mert elveszett az egész posztolás közben - szóval inkább ne nyígjak, oké.

1984 - Brak Tlenu (1991)

valahol olvastam, hogy ez a zenekar olyasmi lehetett, mintha a lengyelek visszavágtak volna a Joy Division-féle Warsawért - hozzáteszem, szépen sikerült és most már igen nagyon szeretnék eljutni Lengyelországba!

Grass Widow - Goldilocks zone (2012)

most, hogy a nap szavának választottam a ‘szalmaözvegy’-et, elő is keresem a Grass Widow pólómat, önkifejezés felsőfokon.

Parquet Courts - Yonder is Closer to the Heart (2012)

ez tényleg klassz

Nite Fields - Hell/Happy (2012)

image

mivel az életveszély lecsengeni látszik, ideje Drug Punk Joe listáiból pótolni a hiányosságokat - remélem ti is halljátok, milyen jó kis visszhangos, szétcseszett zene ez, és nem csak az agyam sérült le.

Brygada Kryzys - Czarna Brygada full album (1982)

És nagyon hosszú idő után végre összeszedtem magam és lett bakelit lejátszóm. Első dolgom, hogy meglegyenek a nehezen beszerezhető kelet-európai lemezek, amik legalább annyira kicsinálnak, mint a Stooges, vagy a Spacemen 3… többet szeretnék lemezbörzézni, meg rejtett kincsekre vadászni, meg olykor hóvégeken ezek miatt éhezni. Ha például nem érdekelnének ilyesmik, akkor jóval később ismertem volna meg a Brygada Kryzyst is, mert ezt történetesen az a krakkói ember mutatta, akitől a post punk felállású Siekiera egyetlen lemezét vettem. Vagy mondhatnám Endrét is, aki félvállról beajánlotta a Triot művelődési céllal - az Isten fizesse meg!