ezt nem fogjátok elhinni, de most már biztos:
A ZSENIÁLIS HARRY MERRY OKTÓBER 7-ÉN ÚJRA BUDAPESTEN!
OSZD MEG ÉS GYERE BULIZNI!
——————————————————————————————-
ezt a bemutatkozó szöveget költöttem jobb híján:
Az agyalágyult Roland szintetizátor hangzás, az infantilis kosztümök, a bobfrizurás parókák és a legelvetemültebb Brian Wilson-i témák soha nem alkottak Harryhez fogható egyéniséget e bolygó felszínén. Dalszerzői vénáját a hatvanas / hetvenes évek beat/pop/glam/sláger zenéjéből táplálja, de bevallása szerint a végeredmény nemes egyszerűséggel ROCK AND ROLL. Harry Merry nem épp törtető alkat, édesanyjával él rotterdami otthonukban, azonban nem csak a helyi Vice figyelt fel munkásságára, vagy Joke Olthaar, aki tavaly filmet forgatott róla, hanem a furcsaságot csupán néhány ligával lejjebb űző Ariel Pink is, aki feldolgozta Stevie Storm című szerzeményét. Mindezeknek és a csavaros, elvetemült, ugyanakkor teljesen felszabadult zenének köszönhetően Harry Merry igazi kultfigurá vált egész Európában - a hasonló besorolású figuráktól eltérően azonban megérdemelten!
——————————————————————————————-
A belépő csupán 500 forint, nem kell az utolsó metrón görcsölve  végignézni mindenféle előzenekarokat (bocs, lesz), akinek pedig kedve engedi, maradjék zenét hallgatni, meg lubickolni a Harry-féle őrületben…
EVENT
FLYER: Öcsémasszony!!!!

ezt nem fogjátok elhinni, de most már biztos:

A ZSENIÁLIS HARRY MERRY OKTÓBER 7-ÉN ÚJRA BUDAPESTEN!

OSZD MEG ÉS GYERE BULIZNI!

——————————————————————————————-

ezt a bemutatkozó szöveget költöttem jobb híján:

Az agyalágyult Roland szintetizátor hangzás, az infantilis kosztümök, a bobfrizurás parókák és a legelvetemültebb Brian Wilson-i témák soha nem alkottak Harryhez fogható egyéniséget e bolygó felszínén. Dalszerzői vénáját a hatvanas / hetvenes évek beat/pop/glam/sláger zenéjéből táplálja, de bevallása szerint a végeredmény nemes egyszerűséggel ROCK AND ROLL. Harry Merry nem épp törtető alkat, édesanyjával él rotterdami otthonukban, azonban nem csak a helyi Vice figyelt fel munkásságára, vagy Joke Olthaar, aki tavaly filmet forgatott róla, hanem a furcsaságot csupán néhány ligával lejjebb űző Ariel Pink is, aki feldolgozta Stevie Storm című szerzeményét.
Mindezeknek és a csavaros, elvetemült, ugyanakkor teljesen felszabadult zenének köszönhetően Harry Merry igazi kultfigurá vált egész Európában - a hasonló besorolású figuráktól eltérően azonban megérdemelten!

——————————————————————————————-

A belépő csupán 500 forint, nem kell az utolsó metrón görcsölve végignézni mindenféle előzenekarokat (bocs, lesz), akinek pedig kedve engedi, maradjék zenét hallgatni, meg lubickolni a Harry-féle őrületben…

EVENT

FLYER: Öcsémasszony!!!!

falsestuff:

a Terrible Ted zenekar bemutatja… a szekrényes folyosónkat

lemezbemutató koncert szombaton a G3 rendezvényközpontban

a Terrible Ted zenekar bemutatja… a szekrényes folyosónkat

lemezbemutató koncert szombaton a G3 rendezvényközpontban

nagyon nagyon szeretnék menni én is..  minden hasznos információt, megosztást, köszönettel <3

edit: tárgytalan az egész…

I’m really disappointed to announce that I won’t be able to continue this months tour after last night’s show at the electric ball room, this is due to health problems and having to undergo some throat surgery. I’d like to apologise to anyone who was planning on coming to the shows and to my fellow fat whites, I know this is a real let down! All the shows will be rescheduled for early next year. Struggle on brothers and sisters……Lias

először is, Juval a Vaadat Charigim zenekarból ismerős lehet néhányotoknak, mert a TV Buddhas-zal már nem egyszer jártak nálunk!

másodszor, aki belehallgat az új zenekara héber nyelvű újromantikus shoegaze zenéjébe, az biztos nem fog csalódni az interjúban sem - úgy tetszik, meglehetősen okos és melegszívű ember beszél.

harmadszor pedig milyen jó, hogy szeptember 27-én a RNR666 szervezésében Budapestre jönnek Juvalék (magyar részről egyébként a makrohang játszik), úgyhogy addig még van idő gondolkodni, hogy most akkor van-e értelme rendes izraeli zenészeket bojkottálni.

Öt óra veganfőzőcske után véletlenül már a Béres cseppemet csöpögtetem a kávémba. Egészségetekre! este BULI!

Öt óra veganfőzőcske után véletlenül már a Béres cseppemet csöpögtetem a kávémba. Egészségetekre! este BULI!

Listen/purchase: thank god! by Demjén Hirst

ez igen! a Demjén Hirst előállt egy új kislemezzel, úgyhogy lehetséges, hogy a csütörtöki buli ún. kislemezbemutató lesz??!

és vajon Csühes Pali eljön messzi vidékről, hogy megnézze az új kedvenc magyar zenekarát???

…egyébként ezt a tuti magyar-angolul írt interjút olvastátok??

már nagyon nagyon izgatottan várom az estét, remélem ti is!!

bonecllector:

csütörtökön AUDACITY!

https://www.facebook.com/events/243743252491281/?fref=ts

így van, mindenki meg van hívva, mert szuper buli lesz!!

és egy pillanatig se feledkezzünk meg arról, hogy lesz Demjén hirst is!!

dertanz:

bál


buli lesz!

dertanz:

bál

buli lesz!

ÚJRA RNR666 BULI!!!44!4!!!DEFEKT DUDES BULI!!!44!4!!!

Audacity - Punk Confusion (2012)

amíg nyaraltok, meg a Szigetet próbálgatjátok, itt már folyik a szervezkedés (ezúttal a Defekt Dudes-os Budával), hogy legyenek ősszel is zenebuzis bulik szigorúan hétköznap, főleg olyan zenekarokkal, akik akár a következő nagy dobás is lehetnek, vagy ha nem is lesznek soha, egy estére akkor is legalább annyira fontos lesz.

de legyen inkább év bulija, szóval tessék bejelölni https://www.facebook.com/events/243743252491281/?fref=tslemez 1 lemez 2