Best Friends - When Christmas comes (2013)

minden évben annyira vigyázok karácsonykor, hogy ne rontsam el a hasamat, hogy valószínűleg jóval kevesebbet eszem ilyenkor, mint általában. amikor vendégségbe megyek, akkor pedig a lelkes kínálásokra kivétel nélkül úgy exkuzálom magam, hogy inni azért szeretek - mert én így nassolok.

Best friends - Nosebleeds (2013)

és akkor tegnap este lekísértem Dávidot a Garay utcába a trafikba (egyébként pont most nyílt egy alattunk csak már késő volt), a néni kitessékelt a boltból, mert nem volt nálam személyi igazolvány és úgy pedig nem tartózkodhatok odabent az egészségem érdekében, hát aztán már javában magamban kuncogok az utcán, várom Dávidot, mikor egy széles mosolyú ember megy el hozzám jó közel egy bazi nagy láncfűrésszel a vállán és azt kérdi ‘ugye te is nagyon szereted az életet??’ köszönöm trafikos néni

Best Friends - Happy anniversary (2013)

na ez király videó, kiskacsa sárga vagyok az irigységtől

bestfriendspartyhard:

Studio for the weekend baby


yesss

bestfriendspartyhard:

Studio for the weekend baby

yesss

Favorite bands in 2012 - i.e. the Chaos

Favorite bands in 2012 - i.e. the Chaos

bestfriendspartyhard:

HERE’S ‘THROWING UP’ FOR FREE
 http://bestfriendspartyhard.bandcamp.com/album/throwing-up-ep


best of 2012

Best Friends - Break my neck (1990) (2012)

HÚSEVŐK

verytinysongs:

BEST FRIENDS - GROW OLD // TOUR VIDEO (by BestFriendsPartyHard)

őket, ide!

Best Friends - Surf bitches (2012)

amikor hirtelen felindulásból veszek pár kiló cheesy ruhát

noisezilla:

Released back in March, the Throwing Up EP is a highly combustible affair. Don’t allow the vomit reference deter your interest, the album is actually a wonderful ode to the late 70’s modern rock/punk movement with a well-rounded appreciation for the Beach Boys. Hailing from Sheffield, England, Best Friends capture a vibrant convergence of these two eras.

It’s no wonder that “Break My Neck” goes hard for a classic 60’s pop jaunt and “Wasting Time” is peppered with distorted guitars that squeal and squirm with a Ramones-like intensity. The dynamics at play stray outside tried and true methods to help engage listeners in a playful noise pop junction.

Best Friends remind me that three chords, snarly vocals, and a cascade of melody are all that’s needed to sustain life.

na így nem fogok meghalni