Summer Schatzies - Summer and love’s in vain

új videó, váratlanul (bónusz windows movie maker fail)! gondoltam megörökítem mi mindent nézünk / csinálunk hajnalig, azt hiszem az unokáknak is simán megmutatható a videó!

//

ultimate Hungarian FAIL video 2013 drunk idiots accidents pranks hilarious dance best of creepy Hungary beach pop lo-fi bedroom music new depressed happy song!

byeparis:

Goodbye Paris ( vagy byeparis) est megint ha az égiek is úgy akarják!

Peach Kelli Pop (Burger records)

Május 20. Budapest

szuper lesz!

Best friends - Nosebleeds (2013)

és akkor tegnap este lekísértem Dávidot a Garay utcába a trafikba (egyébként pont most nyílt egy alattunk csak már késő volt), a néni kitessékelt a boltból, mert nem volt nálam személyi igazolvány és úgy pedig nem tartózkodhatok odabent az egészségem érdekében, hát aztán már javában magamban kuncogok az utcán, várom Dávidot, mikor egy széles mosolyú ember megy el hozzám jó közel egy bazi nagy láncfűrésszel a vállán és azt kérdi ‘ugye te is nagyon szereted az életet??’ köszönöm trafikos néni

Summer Schatzies - Girls want the same, A38

na, nekem ez a kedvencem erről a szuperfrissen felkerült majdnem teljes koncertből, meg az is még a kedvencem, hogy (oké, a gitár kispolgárian le van keverve) hallatszik minden, őrület, még hangulat is van, végül is családiasan voltunk a hajón, haha. épp aznap volt a névnapom, aztán bulika végül nem lett a dologból sajnos. egyszer írtam már gőgből, hogy a Schatzies alulértékelt zenekar, de mikor tegnap megláttam ezeket a fulltotál professzionális felvételeket, akkor rájöttem, hogy leszarom. jó ezt a műsort így lejátszani, és úgyis mindig adódik valami bulika, ahol kizenélhetjük magunkat, szóval, no.

Best Friends - Happy anniversary (2013)

na ez király videó, kiskacsa sárga vagyok az irigységtől

Graz - elpityeredtem buli előtt, hogy nem tudok bedurrant légutakkal énekelni, aztán tudtam. Dávid nagyon jó schatzies csörgős, kicsit sajnálom, hogy ez volt az egyetlen alkalom, hogy a róla írt szerelmes számokra ugráljon és olykor még vokálozzon is hozzá. Az osztrák közönség, meg a Sub club is jóság - és basszameg, lehet viccelődni velük, hogy haver, félnek megkérdezni van-e valaki a pincédben!! a Vlasta Popic-csal játszottunk, meg egy osztrák zenekarral (Goldsoundz), de csak azt tudom, hogy a horvátokra nagyon érdemes lesz lemenni hétfőn a Trafikba, mert ez nem simán post punk, hanem jól bele van kutyulva mindenféle (akár idétlen is) fura-hangos téma, meg borúsabb hangulatok egyszerre, amikor meg azt hinném, hogy a lány énekel, kiderül hogy az a gitáros srác (taps taps!) - a zenekarnak meg feltétlenül azt kell Budapesten látnia, hogy megérte eljönni másodjára is (elsőre a hóvihar állította meg őket márciusban)!

langadi:

Koncertek az A38 Hajón: SUMMER SCHATZIES

Hát ez ilyen dalpremier is, lévén ez eddig nem volt sehol rögzítve. 

szeptember másodika - Summer and love is in vain

(Source: ateneveddelleszekrocksztar)

rosekohl:

Univers performs “Desert” for BalconyTV.

awww de hiányzik Barcelona miss yawwww

Summer Schatzies @ Egri Csillag színpad, Eger;  katt a PLAYLISTért

Bók Tomi felvette az egri bulikát!!!

bestfriendspartyhard:

Studio for the weekend baby


yesss

bestfriendspartyhard:

Studio for the weekend baby

yesss