Fungi girls - Old foamy (2014)

ezek a srácok még mindig kurvajók!

(Source: gnartapes.blogspot.hu / Gnar Tapes)

Waylon Thornton and the Heavy Hands - Arcane Luv

szemezgetve a tegnap estéből

- a Lux Interior buli dj-i többnyire előzékenyen kihagyták a Cramps számokat a szettekből, bemelegítésen kívül volt egyáltalán Cramps?%?

- egy pödrött bajszos ember a pultnál elismerését fejezte ki, hogy nem mintha bírná a zenémet, de a másságot nagyra értékeli és az már elég.

- Puskár Krisztiánnak van Siekiera kislemeze vinylen

- megint előbb beálmosodtam mint berúgtam. sőt igazából félálomban mentem le, picit megébredtem, aztán vissza az egész.

Los Blenders - Meta y dinero (2013)

erről a király évösszegző Ibero-Latino-America listáról!

Thee Hugs- Drug Use and Alcohol Abuse (2013)

király szörfös tuskózene Ausztráliából, tyúúú

és Joe blogját bizony még mindig érdemes követni!

otherbandsstuff:

Man or Astro-Man? 10/31/12

aww nem bírok nem megnézegetni ilyen oldalakat, különben is

ruhaboltok < hangszerboltok

Vacations - Clouded Night (2012)

most tudom meg a RNR666-ról, hogy a Fungi Girlsös Jacob szólóban is zenél, hát kell ennél jobb hír mára? kézenfekvő összehasonlítások helyett inkább a DIIV és a Crystal Stilts ugrik be elsőként, szóval nagyon kellemes, pont erre van szükségem! 

amúgy pedig indul a stopper, mostantól számítva van körülbelül 36 órám meggyógyulni és a szent cél érdekében (ti. hogy tudjak a holnap esti koncertünkön énekelni) minden megoldás érdekel, jöhet replájban, privátban, telepatikusan, akárhogy (gyógyszereket inkább ne mondjatok légyszi, mert a megfázást kezelő orvosságokkal kapcsolatban teljesen elvesztettem a hitemet) - eddig bevetettem: nagy alvás, fokhagyma rágicsálás, gyógyfű keverékből tea, valódi házipálinka, béres csepp, c vitamin nagykereskedelmi mennyiségben. köszi!

Ebb Tides - Big Noise From Waimea

olyan szépen lebetegedtem, hogy pillanatnyilag igen hálás lennék, ha egy instrumentális zenekarban játszanék, bár gondolom gitáron ugyanolyan béna lennék mint amúgy

ja igen, Zoli mutatta, elnézést

John Barry - Beat girl (1960)

most pedig ‘híres, velem egy napon született zenészek’ című rovatunk mai kiadásában egy kevésbé buggyant művész… hogy miért pont most? hát mert nagyon jót aludtam egy John Barry válogatásra délután, igaz, azóta kissé nehezen térek magamhoz a tompaságból.

JFA - Baja (1983)

aki aludt már velem, az tudhatja, hogy reggel erre fog ébredni, főleg ha valahova jó kedéllyel és frissen kell érkezni - nekem úgy két éve ez az ébresztőm, emelkedő hangerővel természetesen.

Öcsémasszony napja is remélhetően jól indult tőle miután egymás torokgyíkján elszörnyülködve megébredtünk - elég Móra Ferenc pillanat lehetett. tegnap adtunk gondolatban egy pofont a punknak és elkönyveltük, hogy semmi keresnivalónk nem volt a szférában. az egy dolog, hogy egy ottani buliért belépőt szedni bénaság, igaz, még elfogadható a vidékiek miatt. viszont amikor már nem fér be új ember a terembe, de fizetni mégis kéne, az vadkapitalizmus, hmmmm a lényeg végülis az, hogy nem fértünk be (milyen volt amúgy?)


aztán finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy nem találtuk a helyünket, de az emberi tényező az ilyen néha.. szóval elszöktünk Öcsémasszonnyal kettesben kolbászt majszolni, sörözni és a kalapdobozos gyűjteményből nyomtuk a cigánydiszkót - természetesen még az utolsó busszal hazajöttünk, majd játszottunk páros zenekvízt szédületes műfajokban.

Tags: JFA surf punk

Kaseciarz - Surfin’ Małopolska LP (2011)

nem tudom, hogy általában mennyire menő Krakkóban a szörf, de ezen a zenekaron jót ámuldozok itt egy ideje magamban - arra gondoltam, kedveljétek meg minél többen, aztán hívjuk el őket Budapestre, no?