raketatimes:

Hellósztok, aki kételkedett volna benne, annak mondjuk, hogy jövőre is lesz Rakéta Fesztivál: 2013 július 22-28 közt! Tervek szerint, most már nem csak gitárzenék lesznek, hanem MIDENFÉLE. Ennek felvezetéseképpen készítgetünk olyan előadók trekkjeiből mixtape-eket, akiket mi szívesen látnánk. Itt az első ilyen jó sok elragadó szintivel!

buék!

Na, bambini!

raketatimes:

Itt van a Hungarian Bedroom Noise egyenes ági leszármazottja, a Rakéta Times. Mi ez? Hát egy kaland! Körülnézünk, hogy elektronikus zenében, hiphopban, akár népzenében, netalántalán jazzben, vagy bárhol a padláson vannak-e olyan előadók, akiket akár szerethetnénk is. A “tervek” szerint kevesebb és minőségibb lesz a kontent, elsősorban tematikus mixtape-eket szeretnénk, de szólunk, ha esemény van, meg lehet küldeni mindenféle zenéket is, mint a régi ugyanilyen szép időkben.

Itt gyűjtjük a lájkokat, hogy a következő fesztivál szervezésénél tudjuk azt mondani a zenekaroknak, szponzoroknak, hogy ők jönnek, ha ti is:
http://www.facebook.com/raketafesztival 

Továbbkattintással pedig meghallgatható a Rakéta Demo 2012 a zenekarok kommentárjaival: 

Read More

na, most nyert értelmet csak igazán a hungarian music experience tag a kisblogomban!

+ Dávid <3 (nincs most internetje épp és nem látja)

Ti voltatok már libabőrösek bármilyen koncert után?

nohopekidzzz:

Elképzelhető, velem viszont tegnap történt ilyen először. derTANZ koncert volt, és öten néztük.

az egy dolog, és egymás után két napon?

és itt, Magyarországon?

a pénteki Broken cups agy- és bugyinedvesítő volt, a tegnapi derTANZ pedig nagybetűs NOJZ, mindkettő szuperlatívusz agykéreg-bontogatásban. lehet béna dolog összehasonlítani a két zenekart, de ha valami alapján lehet, akkor az a szexi vs beteg arány - ti. a BC üresjáratok nélküli fülbemászó darabolás, így talán a lendülete (és Dávid) miatt inkább szexi, a derTANZ viszont a káoszból ki- és belépegetve vezet monoton súlyos zajolásokból dalszerű freepunk számokba; az összbenyomás ugyan itt is aberrált szerelem, de egy kissé azért betegebb, mint szexi. 

egyébként oké, hogy ez egy popos fesztivál, meg hogy csak öt ember bír mit kezdeni a derTANZ műsorával, de az igencsak erős volt, amikor egy auróra pólós hülyegyerek odamegy és egy széttépett zsebkendővel behinti az énekest, nemtetszésből

plusz ha már élménybeszámolót tartok, akkor a Halál Juditot se hagyhatom ki; Ádámék nagyon pörögtek és nagyon egyben volt az egész (én meg beleszegeltem egy kis best coast romantikát) - döbbenet, mennyit fejlődött a HJ, hát hol van már a szinte komédiába hajló mp3 lejátszóra és számokat négyszer újrakezdésre épülő egyszemélyes műsor… a lemez is bingó lesz majd, meglássátok!

egyébként pedig köszi srácok a Rakéta fesztiválért!

(Source: nopopkids)